Aloe Vera Gel

Aloe Vera är en nyttoväxt, en så kallad suckulent växt. Aloe Veran växer och frodas bäst på sydliga breddgrader och i bladen så finner man en trögflytande gelé. Denna gelé består av viktiga mineraler, vitaminer samt vatten. Det är ur denna hälsosamma gelé som man utvinner Aloe Vera Gel. Aloe Vera Gelen samverkar med näringsämnen i mag- och tarmpartiet och skapar på så vis postitiva effekter för hälsan.

Större delen av människans immunförsvar sitter i magområdet och det är därför som det är viktigt att hålla just detta område i bra balans. Genom en daglig dos av Aloe Vera Gel så håller man slemhinnan i magen i form, stimulerar balansen mellan dåliga och bra bakterier, ökar förutsättningarna för ökat näringsupptag från maten samt minskar risken för sur mage.

Utöver de positiva effekter som Aloe Veran kan göra föra magen så är även Aloe Vera bra för hyn.

De främsta Aloe Vera Gelen på marknaden kommer från företaget Forever. Forever odlar Aloe Veran på näringsrika och bördiga åkrar och all odling sker på ekologiskt vis. Så fort Aloe Vera-plantan skördats så transporteras den till Forevers anläggning där den förädlas och gelen utvinns.

Den färskpressade Aloe Veran är rik på fruktkött, ljusgul och har en något bitter smak. Aloe Vera Gel från Forever är så nära en färsk planta man kan komma, till skillnad mot många Aloe Vera produkter på marknaden som är utspädda med andra ämnen.

Visste du att du kan tjäna pengar på att distribuera Aloe Vera? Fyll i formuläret till höger för mer information.